Managed Services

Uw groeiambities zijn automatisch ook de onze. Om deze waar te kunnen maken, werkt u altijd samen met ervaren developers die van a tot z met u meedenken over migraties, beheer en optimalisaties van uw website of applicatie.
Verbeter uw concurrentiepositie

Innoveer, ontwikkel en groei zonder belemmering

Wij geloven dat kennis de sleutel is om optimaal gebruik te kunnen maken van een moderne cloud infrastructuur. De beste oplossing voor uw organisatie vinden we dan ook niet alleen in de techniek. Kiest u voor ons state-of-the-art cloud infrastructuur platform en/of CDN-netwerk? Dan werkt u samen met een team van ervaren developers. Zij denken desgewenst tot op code niveau met u mee. Zij aan zij behalen we het beste resultaat voor uw missiekritische website, applicatie of werken we aan verbeterde schaalbaarheid.

Onze diensten

Migraties, beheer en optimalisaties

Focus op kwaliteit

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening is gebaseerd op zes uitgangspunten. Deze punten vormen de basis voor het realiseren van uw online doelstellingen en groeiambities .

Schaalbaarheid

Uw website of applicatie kan te maken hebben met wisselende bezoekersaantallen. Het is belangrijk om daar met de onderliggende techniek goed op te anticiperen. Een slimme infrastructuur schaalbaar aanbieden is de missie van Scalia. Dat realiseren we door een combinatie van geavanceerde technologie en hoogstaande kennis.

Beschikbaarheid

Scalia biedt een state-of-the-art Cloud Hosting infrastructuur. Door de redundant opgestelde hardware in geografisch gescheiden datacenters, blijven uw applicaties altijd en overal beschikbaar. Hierdoor zult u nooit een bezoeker missen en is de voortgang van uw online business gegarandeerd.

Veiligheid

Het Scalia Cloud Hosting Platform staat in Nederland. Al uw data, dus ook dat van uw gebruikers, bezoekers of klanten staat daarom op Nederlandse servers. Via ons eigen netwerk zijn wij in staat om op elk niveau de benodigde beveiliging aan te brengen zodat uw website en applicaties veilig zijn en voldoen aan de huidige wet- en regelgeving.

Flexibiliteit

Het Scalia Cloud Hosting Platform is in-house ontwikkeld door slim gebruik te maken van reeds bewezen standaarden. Via het intuïtieve self-service portal zit u – indien gewenst – zelf aan de knoppen. Toch bent u niet beperkt tot een aantal opties in een menu. Maatwerk is altijd mogelijk.

Kostenefficiënt

U betaalt naar verbruik. Gebruikt u in een bepaalde periode minder resources? Dan betaalt u ook minder. In tijden van piekbelasting hoeft u alleen te betalen voor het extra gebruik. Zo maakt u bij ons nooit onnodige kosten en blijft ook uw businesscase schaalbaar.

Nederlandse support

Bij Scalia krijgt u niet te maken met een onpersoonlijke buitenlandse helpdesk. U kunt ons bellen met uw vragen. U krijgt direct een deskundige medewerker aan de telefoon die zal helpen. Voor internationale klanten beschikt Scalia vanzelfsprekend ook over medewerkers die Engels spreken.
Beheer

Proactief ingrijpen als dat nodig is

Wij bieden 24×7 proactieve bewaking van uw digitale omgeving. We monitoren en grijpen in als dat nodig is. Het tijdig installeren van updates en security patches vallen daar uiteraard ook onder. Wij ondersteunen u in het realiseren van een continue beschikbaarheid en snelle gebruikerservaring van uw missiekritische website of applicatie.

Kijken met andere ogen

Er valt altijd iets te verbeteren. Onze developers gaan op zoek naar kansen voor uw missiekritische website of applicatie. Ze denken in oplossingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.