Managed Services

Wij helpen uw groeiambities waar te maken. Om deze te realiseren, werkt u altijd samen met ervaren specialisten die van a tot z met u meedenken over migraties, beheer en optimalisaties van uw website of applicatie.

Innoveer, ontwikkel en groei zonder belemmering

Verbeter uw concurrentiepositie

Wij geloven dat kennis de sleutel is om optimaal gebruik te maken van een moderne cloud infrastructuur. De beste oplossing voor uw organisatie is dan ook niet uitsluitend techniek. Kiest u voor ons state-of-the-art cloud infrastructuur platform en/of CDN-netwerk? Dan werkt u samen met een team van ervaren specialisten. Zij denken desgewenst tot op code niveau met u mee. Samen behalen we het beste resultaat voor uw missiekritische website, applicatie of werken we aan betere schaalbaarheid.

Content Delivery Network

Uw content moet altijd en overal veilig en zeer snel beschikbaar zijn. Dat is wat uw doelgroep van uw missie kritische website of applicatie verwacht. En u ook. Daarom kiest u voor het betrouwbare en kostenefficiënte CDN van Scalia en verhoogt u conversie.

Beheer

Proactieve bewaking. Wij bieden 24×7 proactieve bewaking van de digitale omgeving. We monitoren en grijpen in als dat nodig is. Daarmee dragen we bij aan een continue beschikbaarheid en snelle gebruikerservaring van uw missiekritische website of applicatie.


Kijken met andere ogen

Er valt altijd iets te verbeteren. Onze specialisten gaan op zoek naar kansen voor uw missiekritische website of applicatie. Ze denken in oplossingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

De volgende stap

Bent u er klaar voor?

De volgende stap voor organisaties met een fluctuerend aantal bezoekers is een Content Delivery Network (CDN). Met een CDN is uw missie kritische website of applicatie altijd bereikbaar, verbetert de gebruikerservaring, de veiligheid, verhoogt de conversie en het zorgt voor een lagere belasting van de digitale infrastructuur.

In onze whitepaper leest u wat een moderne CDN kan, waar u op moet letten bij de selectie van een CDN en waar deze past in uw digitale infrastructuur. Dan bent u klaar voor de volgende stap!

Infrastructuur en kennis

Onze filosofie

Organisaties die schaalbare hosting- en cloudoplossingen willen onderbrengen op een bewezen (Nederlandse) infrastructuur aangevuld met uitmutende kennis vinden in Scalia een betrouwbare partner.

Met goede caching slaat u bepaalde content tijdelijk op in het werkgeheugen (cache) van bijvoorbeeld een CDN. Deze content wordt sneller geserveerd. Dat is ideaal voor content die vaak geraadpleegd wordt, zoals afbeeldingen of een gehele statische webpagina. Met goede caching zorgt u er voor dat data altijd, snel en efficiënt kan worden opgehaald wanneer een gebruiker deze wil raadplegen.

Als een gebruiker naar een website of applicatie gaat, bepaalt slimme techniek (bijvoorbeeld een CDN) welke server op dat moment de informatie naar de gebruiker stuurt. Dat zorgt voor een naadloze gebruikerservaring van websites en applicaties, waar de persoon zich ook bevindt.


Ook is caching in te zetten om uw datastorage efficiënter in te richten, waarmee u lagere kosten heeft voor uw dataverkeer van en naar de datastorage.

Nieuwe IT is altijd bevorderlijk voor uw bedrijfsprestaties. Maar de nieuwe software of hardware goed migreren en installeren is vaak voor organisaties een uitdaging. Onze specialisten staan voor u klaar. Van inventarisatie, planning maken tot het daadwerkelijk migreren en de implementatie van uw IT omgeving.

Installatie en migratie is vaak onderdeel van grotere implementatie-trajecten. Wij bieden deze dienst echter ook afzonderlijk aan, bijvoorbeeld voor het installeren van nieuwe softwareversies of migratie.

Wij stemmen onze werkzaamheden af op uw gebruikersomgeving. Daardoor voorkomen we zoveel mogelijk verstoringen van het dagelijkse werk. Desgewenst werken wij buiten kantooruren, zodat gebruikers geen last hebben van de migratie.

Up-to-date software is essentieel voor waterdichte security van uw data en infrastructuur.
Bij Scalia zorgen we er daarom voor dat we proactief de meest up-to-date software bijhouden. Denk bijvoorbeeld aan security patches zoals dat nodig was bij de Log4j-exploit.

Maar onze experts gaan verder dan een proactieve houding. Zo zorgen we bij migraties voor een dichtgetimmerd product, of het nu gaat om software of een volledige infrastructuur. Portscanning en een VPS die standaard geleverd wordt met een firewall zijn andere voorbeelden die standaard horen bij een Scalia security service.


Daarnaast staat het Scalia Cloud Hosting Platform in Nederland. Al uw data, dus ook dat van uw gebruikers, bezoekers of klanten staat op Nederlandse servers. Via ons eigen netwerk zijn wij in staat om op elk niveau de benodigde beveiliging aan te brengen zodat uw website en applicaties veilig zijn en voldoen aan de huidige wet- en regelgeving.

U kunt op ons rekenen wanneer u kiest voor monitoring van Scalia.
Onze specialisten bewaken al uw systemen, verkeer en toepassingen in uw IT-infrastructuur op het Scalia Cloud Hosting Platform en checken dagelijks op kwetsbaarheden. Met slimme techniek en actuele kennis zorgen onze experts ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw IT.

Data verspreid over verschillende systemen is verleden tijd! Met een managed database van Scalia zorgt u ervoor dat al uw data op 1 plek staat. Daarnaast is uw database altijd up-to-date en zorgen wij er met slimme techniek voor dat de kosten voor storage en verkeer zo laag mogelijk zijn.

Bent u op zoek naar een partij die uw Kubernetes kan migreren vanuit Azure, AWS of Google? Dan bent u bij Scalia aan het juiste adres!
Van inventarisatie tot planning tot de daadwerkelijke migratie. Wij houden tijdens de migratie rekening met de schaalbaarheid van uw organisatie en kunnen waar nodig ook development uitvoeren op het Kubernetes platform.

Onze code review is gericht op het veiliger maken en optimaal presteren van uw software. In een nauwe samenwerking met specialisten van onze dochteronderneming Golden Value bekijken we tijdens de review onder andere de broncode en de configuratie van de bijbehorende infrastructuur. We gaan in tot ieder detail en brengen kwetsbaarheden en risico’s in kaart.

De code review vindt plaats aan de hand van een checklist van mogelijke soorten kwetsbaarheden. Tijdens een code audit lopen onze experts deze kwetsbaarheden in de gehele code base na. Uiteindelijk ontvangt u een rapport waar op elk item inhoudelijk commentaar kan worden gegeven.

Een moderne basis

Voor een schaalbare organisatie

Wij zien Kubernetes als een moderne basis voor een schaalbare organisatie.

Scalia biedt multi-tenant Kubernetes op basis van OpenShift as-a-service, speciaal voor organisaties die een hoog beschikbaar, veilig, schaalbaar en snel platform willen, zonder dat zelf in te richten.

Wij zorgen dat alles klaarstaat om de container workload te faciliteren. Zo kunt u met Managed Kubernetes van Scalia focussen op wat belangrijk is voor uw organisatie.

Kennispartner

Onze filosofie

Onze specialisten kunnen u ondersteunen met migraties, beheer en optimalisaties van uw website of applicatie. Denk aan de migratie van Virtual Machines naar een containeromgeving, het inrichten van autoscaling of het proactief bewaken van uw omgeving. Op zoek naar advies? Wij helpen u graag met de inrichting.

U bent van harte welkom!

We hebben ons best gedaan om onze dienstverlening kort en bondig te beschrijven, er valt echter nog veel meer te vertellen. Meer weten? Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!