Cloud Hosting

Scalia kiest heel bewust voor een eigen state-of-the-art cloud hosting infrastructuur. De cloud hosting infrastructuur bestaat uit een reeks producten zoals Kubernetes, S3 Storage en Virtual Machines. Via ons portal kunt u deze producten gemakkelijk bedienen. 

Wij zijn ervan overtuigd dat we u alleen zo volledig kunnen ontzorgen. Zo helpen we u in het waarmaken van uw webgebaseerde groeiambities.

Cloud Hosting Infrastructuur

Wat doen wij?

U wilt uw missiekritische website(s) of applicatie(s) schaalbaar en toekomstbestendig maken. Dan bent u ook op zoek naar solide hosting. Uw wensen – schaalbaar, beschikbaar en toekomstbestendig – liggen geheel in lijn met onze missie. En vanuit dat vertrekpunt heeft Scalia haar eigen cloud hosting platform ontwikkeld.

Cloud Hosting

Containers, VM's & S3 Storage

Containers/Kubernetes

Door container-technologie slim te gebruiken schaalt uw website of applicatie volledig mee met het aantal bezoekers of gebruikers. Wij gebruiken Kubernetes en OpenShift. Zo ontstaat een integraal multi-tenant Kubernetes platform en kunt u – t.o.v. andere aanbieders (single-tenant) – echt ongelimiteerd schalen.

Virtual machines (VM'S)

Niet alle workloads lenen zich voor direct gebruik binnen containers (Kubernetes). Databases bijvoorbeeld. Deze zijn gemakkelijk via onze portal aan te maken en te voorzien van de configuratie zoals u wenst.

S3 Storage

De storage laag van het Scalia Cloud Hosting Platform biedt mogelijkheden voor het opslaan van grote hoeveelheden data. Met het storage platform beheren en serveren we S3 buckets uit en gebruiken we om uw Kubernetes/virtual machine data in op te slaan. Het platform is tevens rechtstreeks te koppelen aan ons.

Onze dienstverlening

Focus op kwaliteit

Onze dienstverlening is gebaseerd op zes
uitgangspunten. Deze punten vormen de basis
voor het realiseren van uw
online doelstellingen en groeiambities.

Schaalbaarheid
Flexibiliteit
Veiligheid
Beschikbaarheid
Kostenefficiënt
Nederlandse support

Voor veeleisende organisaties

Voor wie?

Media

Mediabedrijven gebruiken het Scalia Cloud Hosting Platform voor het opslaan van grote hoeveelheden content of het schaalbaar en bestendig maken van informatieve websites voor grote bezoekersaantallen. Het platform wordt vaak in combinatie met ons CDN ingezet.

E-commerce

Snel op- en afschalen bij wisselende bezoekersaantallen en snelle laadtijden zijn voor e-commerce bedrijven van essentieel belang. Het Cloud Hosting Platform van Scalia is ontworpen voor bedrijven die hoge eisen stellen aan uptime en snelheid.

SaaS-leveranciers

SaaS-leveranciers zijn door de inzet van ons platform klaar om hun gebruikersaantallen te verhogen zonder rekening te houden met de onderliggende infrastructuur alsmede het versnellen van het periodieke release proces.

U bent van harte welkom!

We hebben ons best gedaan om onze dienstverlening kort en bondig te beschrijven, er valt echter nog veel meer te vertellen. Meer weten? Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!