Cloud Hosting

Scalia kiest heel bewust voor een eigen state-of-the-art cloud hosting infrastructuur. De cloud hosting infrastructuur bestaat uit een reeks producten zoals Kubernetes, S3 Storage en Virtual Machines. Via ons portal kunt u deze producten gemakkelijk bedienen. 

Wij zijn ervan overtuigd dat we u alleen zo volledig kunnen ontzorgen. Zo helpen we u in het waarmaken van uw webgebaseerde groeiambities.

Wat doen wij?

Cloud Hosting Infrastructuur

U wilt uw missiekritische website(s) of applicatie(s) schaalbaar en toekomstbestendig maken. Dan bent ook op zoek naar solide hosting. Uw wensen – schaalbaar, beschikbaar en toekomstbestendig – liggen geheel in lijn met onze missie. En vanuit dat vertrekpunt heeft Scalia haar eigen cloud hosting platform ontwikkeld.

Containers, VM's & Storage

Onze producten

Focus op kwaliteit

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening is gebaseerd op zes uitgangspunten. Deze punten vormen de basis voor het realiseren van uw online doelstellingen en groeiambities .

Schaalbaarheid

Uw website of applicatie kan te maken hebben met wisselende bezoekersaantallen. Het is belangrijk om daar met de onderliggende techniek goed op te anticiperen. Een slimme infrastructuur schaalbaar aanbieden is de missie van Scalia. Dat realiseren we door een combinatie van geavanceerde technologie en hoogstaande kennis.

Beschikbaarheid

Scalia biedt een state-of-the-art Cloud Hosting infrastructuur. Door de redundant opgestelde hardware in geografisch gescheiden datacenters, blijven uw applicaties altijd en overal beschikbaar. Hierdoor zult u nooit een bezoeker missen en is de voortgang van uw online business gegarandeerd.

Veiligheid

Het Scalia Cloud Hosting Platform staat in Nederland. Al uw data, dus ook dat van uw gebruikers, bezoekers of klanten staat daarom op Nederlandse servers. Via ons eigen netwerk zijn wij in staat om op elk niveau de benodigde beveiliging aan te brengen zodat uw website en applicaties veilig zijn en voldoen aan de huidige wet- en regelgeving.

Flexibiliteit

Het Scalia Cloud Hosting Platform is in-house ontwikkeld door slim gebruik te maken van reeds bewezen standaarden. Via het intuïtieve self-service portal zit u – indien gewenst – zelf aan de knoppen. Toch bent u niet beperkt tot een aantal opties in een menu. Maatwerk is altijd mogelijk.

Kostenefficiënt

U betaalt naar verbruik. Gebruikt u in een bepaalde periode minder resources? Dan betaalt u ook minder. In tijden van piekbelasting hoeft u alleen te betalen voor het extra gebruik. Zo maakt u bij ons nooit onnodige kosten en blijft ook uw businesscase schaalbaar.

Nederlandse support

Bij Scalia krijgt u niet te maken met een onpersoonlijke buitenlandse helpdesk. U kunt ons bellen met uw vragen. U krijgt direct een deskundige medewerker aan de telefoon die zal helpen. Voor internationale klanten beschikt Scalia vanzelfsprekend ook over medewerkers die Engels spreken.
Voor wie?

Voor veeleisende organisaties

Media

Mediabedrijven gebruiken het Scalia Cloud Hosting Platform voor het opslaan van grote hoeveelheden content of het schaalbaar en bestendig maken van informatieve websites voor grote bezoekersaantallen. Het platform wordt vaak in combinatie met ons CDN ingezet.

E-commerce

Snel op- en afschalen bij wisselende bezoekersaantallen en snelle laadtijden zijn voor e-commerce bedrijven van essentieel belang. Het Cloud Hosting Platform van Scalia is ontworpen voor bedrijven die hoge eisen stellen aan uptime en snelheid.

SaaS-leveranciers

SaaS-leveranciers zijn door de inzet van ons platform klaar om hun gebruikersaantallen te verhogen zonder rekening te houden met de onderliggende infrastructuur alsmede het versnellen van het periodieke release proces.

Even voorstellen

Uw kennispartner

Onze specialisten kunnen u ondersteunen met migraties, beheer en optimalisaties van uw website of applicatie. Denk aan de migratie van Virtual Machines naar een containeromgeving, het inrichten van autoscaling of het proactief bewaken van uw omgeving. Op zoek naar advies? Wij helpen u graag met de inrichting.

Meer weten?

We hebben ons best gedaan om ons platform kort en bondig te beschrijven, er valt echter nog veel meer te vertellen. Bent u benieuwd wat het Scalia Cloud Hosting Platform voor u kan betekenen? Laat dan uw gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!