Voor wie

Er is natuurlijk altijd iets te optimaliseren. Heeft u bijvoorbeeld al een CDN strategie? Of bent u benieuwd naar wat Kubernetes voor u kan betekenen? 

Wat doen wij

Voor veeleisende organisaties

Natuurlijk heeft u groeiambities. Maar door een tekort aan kennis en technische capaciteit kan die groei stagneren. Scalia helpt u om deze uitdagingen te overwinnen. Dat doen wij door onze eigen infrastructuur te combineren met hoogstaande kennis van onze specialisten.

Content uitserveren

Media

Mediabedrijven beschikken over grote hoeveelheden content die via een online infrastructuur de doelgroep moet bereiken. Dit allemaal zonder haperen en in hoge kwaliteit. Dat stelt natuurlijk de nodige eisen aan de techniek. Scalia beschikt over een fijnmazige onderliggende infrastructuur en slimme technologie om deze content altijd en onder alle omstandigheden bij uw bezoekers af te leveren. Naast deze technologie kunt u een beroep doen op de hoogstaande kennis van Scalia.

Snelle laadtijden

E-commerce

E-commerce bedrijven hebben vaak te maken met wisselende bezoekersaantallen. Daardoor is het noodzakelijk om snel in capaciteit te kunnen op- en afschalen. Om de concurrentie een stap voor te zijn, is het belangrijk om snel en goed te kunnen inspelen op veranderingen. Natuurlijk zijn snelle laadtijden ontzettend belangrijk. Scalia ondersteunt organisaties met het realiseren van een betrouwbaar en snel e-commerce platform dat de verwachtingen van de doelgroep meer dan waarmaakt.

Meegroeien met vraag

Digital Agencies

Een Digital Agency heeft bij het beschikbaar stellen van content en applicaties behoefte aan een betrouwbare onderliggende infrastructuur, die moeiteloos kan meeschalen met de groeiende vraag van gebruikers. Scalia biedt zo’n schaalbare infrastructuur voor veeleisende Digital Agencies. Ook voor het versnellen van het periodieke releaseproces kunt u een beroep op ons doen.

Uw partner

Ondersteuning op maat

Niet voor niets combineren wij geavanceerde en bewezen techniek met kennis. Met behulp van onze eigen schaalbare cloud infrastructuur en de kennis van in-house developers, realiseert u een voorsprong op de concurrentie.

Wilt u op een snelle en kostenefficiënte manier content serveren? Bent u benieuwd hoe u de gebruikerservaring optimaliseert? Of wilt u sparren over innovatieve businessmodellen waarbij een stabiele en snelle website of applicatie de hoofdrol speelt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wie gingen u voor?

Onze klanten

Wij zijn er voor u

We hebben ons best gedaan om ons platform, CDN en onze kennis te beschrijven, er valt echter nog veel meer te vertellen. Bent u benieuwd wat wij voor de media, e-commerce bedrijven of SaaS-leveranciers kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!