Voor wie

Niet voor niets combineren wij geavanceerde techniek met kennis. Met behulp van onze eigen schaalbare cloud infrastructuur en de kennis van in-house developers, realiseert u een voorsprong op de concurrentie.
Wat doen wij?

Voor veeleisende organisaties

Natuurlijk heeft u groeiambities. Maar door een tekort aan kennis en technische capaciteit kan die groei stagneren. Scalia helpt u om deze uitdagingen te overwinnen. Dat doen wij door onze eigen infrastructuur te combineren met hoogstaande kennis van onze specialisten.

Content uitserveren

Media

Mediabedrijven beschikken over grote hoeveelheden content die via een online infrastructuur de doelgroep moet bereiken. Dit allemaal zonder haperen en in hoge kwaliteit. Dat stelt natuurlijk de nodige eisen aan de techniek. Scalia beschikt over een fijnmazige onderliggende infrastructuur en slimme technologie om deze content altijd en onder alle omstandigheden bij uw bezoekers af te leveren. Naast deze technologie kunt u een beroep doen op de hoogstaande kennis van Scalia.

Snelle laadtijden

E-commerce

E-commerce bedrijven hebben vaak te maken met wisselende bezoekersaantallen. Daardoor is het noodzakelijk om snel in capaciteit te kunnen op- en afschalen. Om de concurrentie een stap voor te zijn, is het belangrijk om snel en goed te kunnen inspelen op veranderingen. Natuurlijk zijn snelle laadtijden ontzettend belangrijk. Scalia ondersteunt organisaties met het realiseren van een betrouwbaar en snel e-commerce platform dat de verwachtingen van de doelgroep meer dan waarmaakt.
Meegroeien met vraag

SaaS-leveranciers

Een SaaS-leverancier heeft bij het beschikbaar stellen van applicaties behoefte aan een betrouwbare onderliggende infrastructuur, die moeiteloos kan meeschalen met de groeiende vraag van gebruikers. Scalia biedt zo’n schaalbare infrastructuur voor veeleisende SaaS-leveranciers. Ook voor het versnellen van het periodieke releaseproces kunt u een beroep op ons doen.

Beheer

24×7 proactieve bewaking van uw omgeving, dat is wat wij bieden. We monitoren en grijpen in als dat nodig is. Uiteraard maken het tijdig installeren van updates en security patches daar ook onderdeel van uit. Wanneer u streeft naar een continue beschikbaarheid en een snelle gebruikerservaring kan Scalia u daarin ondersteunen.

Onze klanten

Wij zijn er voor u

We hebben ons best gedaan om ons platform, CDN en onze kennis te beschrijven, er valt echter nog veel meer te vertellen. Bent u benieuwd wat wij voor de media, e-commerce bedrijven of SaaS-leveranciers kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

We nemen contact met u op!