Voor wie

Er is natuurlijk altijd iets te optimaliseren. Heeft u bijvoorbeeld al een CDN strategie? Of bent u benieuwd naar wat Kubernetes voor u kan betekenen? 

Voor veeleisende organisaties

Wat doen wij?

Natuurlijk heeft u groeiambities. Maar door een tekort aan kennis en technische capaciteit kan die groei stagneren. Scalia helpt u om deze uitdagingen te overwinnen. Dat doen wij door onze eigen infrastructuur te combineren met hoogstaande kennis van onze specialisten.

Media

Content uitserveren

Mediabedrijven beschikken over grote hoeveelheden content die via een online infrastructuur de doelgroep moet bereiken. Dit allemaal zonder haperen en in hoge kwaliteit. Dat stelt natuurlijk de nodige eisen aan de techniek. Scalia beschikt over een fijnmazige onderliggende infrastructuur en slimme technologie om deze content altijd en onder alle omstandigheden bij uw bezoekers af te leveren. Naast deze technologie kunt u een beroep doen op de hoogstaande kennis van Scalia.

E-commerce

Snelle laadtijden

E-commerce bedrijven hebben vaak te maken met wisselende bezoekersaantallen. Daardoor is het noodzakelijk om snel in capaciteit te kunnen op- en afschalen. Om de concurrentie een stap voor te zijn, is het belangrijk om snel en goed te kunnen inspelen op veranderingen. Natuurlijk zijn snelle laadtijden ontzettend belangrijk. Scalia ondersteunt organisaties met het realiseren van een betrouwbaar en snel e-commerce platform dat de verwachtingen van de doelgroep meer dan waarmaakt.

Digital Agencies

Meegroeien met vraag

Een Digital Agency heeft bij het beschikbaar stellen van content en applicaties behoefte aan een betrouwbare onderliggende infrastructuur, die moeiteloos kan meeschalen met de groeiende vraag van gebruikers. Scalia biedt zo’n schaalbare infrastructuur voor veeleisende Digital Agencies. Ook voor het versnellen van het periodieke releaseproces kunt u een beroep op ons doen.

Ondersteuning op maat

Uw partner

Niet voor niets combineren wij geavanceerde en bewezen techniek met kennis. Met behulp van onze eigen schaalbare cloud infrastructuur en de kennis van in-house developers, realiseert u een voorsprong op de concurrentie.

Wilt u op een snelle en kostenefficiënte manier content serveren? Bent u benieuwd hoe u de gebruikerservaring optimaliseert? Of wilt u sparren over innovatieve businessmodellen waarbij een stabiele en snelle website of applicatie de hoofdrol speelt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Onze klanten

Wie gingen u voor?

U bent van harte welkom!

We hebben ons best gedaan om onze dienstverlening kort en bondig te beschrijven, er valt echter nog veel meer te vertellen. Meer weten? Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!