Over Scalia

Wij zijn Scalia, de go-to kennispartner die alles weet over schaalbaarheid en uw webgebaseerde groeiambities waarmaakt.
State-of-the-art cloud infrastructuur en ervaren developers

Scalia biedt het beste
van twee werelden

Vanaf het prachtige landgoed kasteel Rijnhuizen in Nieuwegein biedt Scalia het beste van twee werelden. Niet alleen beschikt Scalia over een eigen state-of-the-art cloud infrastructuur, maar heeft ook een team van ervaren developers in huis. Door het combineren van deze beide disciplines is Scalia in staat om u van a tot z te ondersteunen en te ontzorgen bij het realiseren van uw ambities.

Naast het leveren van de technische cloud infrastructuur doen we dat ook door u op diepgaand niveau te assisteren bij het inrichten, het migreren en het optimaliseren van uw applicatielandschap zodat deze en de cloud infrastructuur naadloos op elkaar aansluiten.

Wat doen wij?

Onze oplossingen

Een (onverwachte) stormloop van bezoekers, juridische aspecten rondom uw cloudlandschap, het sneller maken van de laadtijden van uw website om een betere positie in de zoekmachines te krijgen: dit zijn de vraagstukken waar wij dagelijks mee te maken krijgen en waarvoor we concrete oplossingen bedenken.

Publieke en private clouds

Scalia Cloud
Infrastructuur

Ondanks het grote mondiale aanbod aan cloud infrastructuur kiest Scalia toch bewust voor een eigen platform. We willen namelijk graag de controle over ons platform hebben om onze klanten volledig te kunnen ontzorgen. Wij geloven in de huidige multicloud trend, waarbij we publieke en private clouds onderling naadloos met elkaar laten samenwerken.
Content snel op eindbestemming

Content Delivery

Het Scalia CDN is ontworpen om in alle omstandigheden, altijd en overal, content van uw missiekritische website of applicatie zeer snel en kostenefficiënt voor uw bezoeker beschikbaar te stellen.

Scalia maakt het verschil

Kennispartner

Wij geloven dat kennis de sleutel is om optimaal gebruik te kunnen maken van een moderne cloud infrastructuur. Deze overtuiging is dan ook de rode draad in onze dienstverlening. Kiest u voor het Scalia Cloud Infrastructuur Platform, dan ondersteunen onze specialisten met migraties, beheer en optimalisaties van uw website of applicatie. Denk aan de migratie van Virtual Machines naar containers, het inrichten van autoscaling of het pro-actief bewaken van uw omgeving.

Focus op kwaliteit

Onze kernwaarden

Kwaliteit leveren, dat is wat wij doen. Daarin trekken wij graag samen met u op, alleen dan weten we zeker dat we de hoge verwachtingen van uw doelgroep bedienen.

We werken professioneel

Scalia levert een betrouwbaar cloud infrastructuur platform op het hoogste niveau en komt gemaakte afspraken altijd na.

We werken pro-actief

Scalia houdt uw cloudlandschap in de gaten en grijpt in mocht dat nodig zijn. Immers is uw succes ook dat van ons. Ook indien wij verbeteringen in uw applicatie bespeuren nemen wij graag initiatief.

We zijn toegankelijk

Scalia is voor al uw vraagstukken en het oplossen van storingen altijd en onder alle omstandigheden voor uw organisatie beschikbaar.

We zijn ondersteunend zodra dat nodig is

Scalia biedt deskundige support en advies in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Ook als we dat vooraf niet zijn overeengekomen.

We streven naar langdurige relaties

Scalia werkt graag met tevreden opdrachtgevers die dezelfde waarden onderschrijven. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Toegewijd en deskundig

Onze mensen

Wat onze mensen met elkaar gemeen hebben? Een passie voor technologie. Die verbondenheid maakt dat ons team met plezier aan het werk gaat. Iedere dag opnieuw. U wilt groeien met uw business? Wij helpen u graag dat mogelijk te maken. Wij zorgen voor de technische invulling waar u geen omkijken naar heeft. We houden met alle mogelijke scenario’s rekening en laten onze technologie voor u werken. Dat is onze passie.

Onze mensen willen de beste zijn in hun vak en dat stimuleren wij graag. Wij bieden voldoende mogelijkheden om te blijven groeien.  Cursussen, trainingen, het krijgen/geven van feedback en voldoende ruimte voor eigen initiatief zijn voor ons heel gewoon. We hebben een open en informele cultuur, waarin we technische ontwikkelingen en trends nauwlettend in de gaten houden en vertalen naar de beste oplossingen.

We zeggen niet graag dat we beter zijn dan de concurrent, maar streven ernaar dat onze klanten dat zeggen.

Dit zijn wij. Wie bent u?

Onze klanten

Kennismaken?

Wat zijn uw ambities of uitdagingen? In een vrijblijvende (video)meeting praten wij graag met u verder! En… zodra het weer kan, bent u van harte welkom in ons robuuste maar tevens zeer moderne kasteel.

We nemen contact met u op!

Kennismaken?

Wat zijn uw ambities of uitdagingen? In een vrijblijvende (video)meeting praten wij graag met u verder! En… zodra het weer kan, bent u van harte welkom in ons robuuste maar tevens zeer moderne kasteel.