Over Scalia

Content- en application delivery, dat is ons specialisme. Met behulp van schaalbare, kostenefficiënte en innovatieve oplossingen overwinnen Nederlandse organisaties online uitdagingen en maken zij hun webgebaseerde groeiambities waar.

Scalia biedt het beste

van twee werelden

Scalia beschikt niet alleen over een eigen state-of-the-art cloud hosting infrastructuur, maar heeft ook een team van ervaren developers in huis. Door het combineren van deze beide disciplines is Scalia in staat om u van a tot z te ondersteunen en te ontzorgen bij het realiseren van uw ambities.

Naast het leveren van de technische cloud infrastructuur doen we dat ook door u op diepgaand niveau te assisteren bij het inrichten, het migreren en het optimaliseren van uw applicatielandschap zodat deze en de cloud infrastructuur naadloos op elkaar aansluiten.

Uw vragen oplossen

Hier zijn wij goed in

Een (onverwachte) stormloop van bezoekers, juridische aspecten rondom uw cloudlandschap, het sneller maken van de laadtijden van uw website om een betere positie in de zoekmachines te krijgen: dit zijn de vraagstukken waar wij dagelijks mee te maken krijgen en waarvoor we concrete oplossingen bedenken.

Onze kernwaarden

Focus op kwaliteit

Kwaliteit leveren, dat is wat wij doen. Daarin trekken wij graag samen met u op, alleen dan weten we zeker dat we de hoge verwachtingen van uw doelgroep bedienen.

We werken professioneel

Scalia levert een betrouwbaar cloud infrastructuur platform op het hoogste niveau en komt gemaakte afspraken altijd na.

We werken pro-actief

Scalia houdt uw cloudlandschap in de gaten en grijpt in mocht dat nodig zijn. Immers is uw succes ook dat van ons. Ook indien wij verbeteringen in uw applicatie bespeuren nemen wij graag initiatief.

We zijn toegankelijk

Scalia is voor al uw vraagstukken en het oplossen van storingen altijd en onder alle omstandigheden voor uw organisatie beschikbaar.

We zijn ondersteunend zodra dat nodig is

Scalia biedt deskundige support en advies in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Ook als we dat vooraf niet zijn overeengekomen.

We streven naar langdurige relaties

Scalia werkt graag met tevreden opdrachtgevers die dezelfde waarden onderschrijven. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Toegewijd en deskundig

Onze mensen

Wat onze mensen met elkaar gemeen hebben? Een passie voor technologie. Die verbondenheid maakt dat ons team met plezier aan het werk gaat. Iedere dag opnieuw. U wilt groeien met uw business? Wij helpen u graag dat mogelijk te maken. Wij zorgen voor de technische invulling waar u geen omkijken naar heeft. We houden met alle mogelijke scenario’s rekening en laten onze technologie voor u werken. Dat is onze passie.

Onze mensen willen de beste zijn in hun vak en dat stimuleren wij graag. Wij bieden voldoende mogelijkheden om te blijven groeien.  Cursussen, trainingen, het krijgen/geven van feedback en voldoende ruimte voor eigen initiatief zijn voor ons heel gewoon. We hebben een open en informele cultuur, waarin we technische ontwikkelingen en trends nauwlettend in de gaten houden en vertalen naar de beste oplossingen.

We zeggen niet graag dat we beter zijn dan de concurrent, maar streven ernaar dat onze klanten dat zeggen.

Dit zijn wij. Wie bent u?

Onze klanten

Wie gingen u voor?

Kennismaken?

We hebben ons best gedaan om onze dienstverlening kort en bondig te beschrijven, er valt echter nog veel meer te vertellen. Meer weten? Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!