Content Delivery

Uw content moet altijd en overal veilig en zeer snel beschikbaar zijn. Dat is wat uw doelgroep van uw missie kritische website of applicatie verwacht. U toch ook? Daarom kiest u voor het betrouwbare en kostenefficiënte CDN van Scalia en verhoog je conversie.

Content Delivery Network

Eindgebruikerservaring optimaliseren

Websites maken steeds meer gebruik van hoge kwaliteit content, zoals productafbeeldingen, foto’s, video of soms zelfs live-streams. En al deze content moet snel kunnen worden opgevraagd door een bezoeker of gebruiker. Een CDN is een betrouwbaar netwerk van servers dat zorgt voor optimale levering van online content, zoals websites, video’s, applicaties en software-updates. 

Het CDN-netwerk van Scalia bestaat uit een netwerk van servers die geografisch over meerdere datacenters zijn verspreid. De bezoeker of gebruiker haalt uw content op vanuit de dichtstbijzijnde cache server waardoor er minder druk wordt gelegd op de bronserver. Door de korte fysieke afstand tot de server, verbetert de laadsnelheid bij de doelgroep en daarmee de gebruikerservaring.

De volgende stap

Bent u er klaar voor?

De volgende stap voor organisaties met een fluctuerend aantal bezoekers is een Content Delivery Network (CDN). Met een CDN is uw missie kritische website of applicatie altijd bereikbaar, verbetert de gebruikerservaring, de veiligheid, verhoogt de conversie en het zorgt voor een lagere belasting van de digitale infrastructuur.

In onze whitepaper leest u wat een moderne CDN kan, waar u op moet letten bij de selectie van een CDN en waar deze past in uw digitale infrastructuur. Dan bent u klaar voor de volgende stap!

Beveiliging en privacy

AVG-compliant

Scalia biedt verschillende vormen van beveiliging op het platform aan. Denk aan DDoS-protectie, request rate limiting of token-based authentication waarbij een unieke URL per gebruiker gegenereerd wordt om zo content te beschermen tegen ongeauthenticeerde toegang. Content distributie encrypted met Fairplay, Playready of Widevine, is ook mogelijk met ons platform. Op ons CDN wordt geen bezoekersdata opgeslagen. Tot slot bieden wij bij het gebruik van ons CDN een verwerkersovereenkomst, zodat u AVG-compliant bent.

Nationale focus

Sneller dan snel

Het CDN-netwerk van Scalia heeft een nationale focus waardoor het ten opzichte van andere aanbieders een groot voordeel heeft. Andere spelers bieden weliswaar een grote wereldwijde dekking maar maken gebruik van slechts enkele servers in een bepaalde regio. Onze serverdichtheid is veel groter. Dat maakt ons netwerk kwalitatief sneller en wendbaarder.

Door de combinatie van betrouwbare infrastructuur en slimme technologie, voldoen wij aan de toenemende vraag van schaalbaarheid, snelheid optimalisatie en beschikbaarheid. Onze hardware is redundant in meerdere datacenters geplaatst. Hierdoor blijft in het geval van storing of uitval het CDN-netwerk – met daarop uw missie kritische website of applicatie – volledig functioneren. Scalia beschikt over een eigen netwerk met een capaciteit van enkele Tbit/s waardoor er altijd voldoende bandbreedte beschikbaar is.

Media en e-commerce

Content snel op eindbestemming

Mediabedrijven die aan grote groepen bezoekers (audiovisuele) content aanbieden, kunnen niet zonder een CDN. Vaak wordt, bij bijvoorbeeld de publicatie van een nieuwsbericht, veel dezelfde content tegelijkertijd opgevraagd. Door deze content tijdelijk en lokaal dichtbij de bezoeker op te slaan, kan deze door de volgende bezoeker sneller worden opgehaald. De content legt letterlijk een kleinere afstand af. Dat komt de bezoekerservaring ten goede en zorgt voor een lagere belasting van uw digitale infrastructuur. Het resultaat is een snellere website of applicatie en kostenbesparing. 

Heeft u een e-commerce platform, dan kunt u met behulp van een CDN bijvoorbeeld veel sneller productafbeeldingen op het scherm van uw klant presenteren. Een webshop die traag laadt, verliest conversie door weglopende klanten. Een snelle website levert juist extra conversie op. 

Streaming content

Twee platformen gecombineerd

Wij bieden een geïntegreerde oplossing voor streaming content binnen ons CDN. Bij andere aanbieders zijn daar twee platformen voor nodig. Mediabedrijven die kiezen voor de geïntegreerde streaming oplossing van Scalia, kunnen de content uitserveren via de standaard beschikbare software.

Gebruikers consumeren online media met verschillende devices en bitrates. Het CDN van Scalia serveert automatisch mediabestanden in de best mogelijke bitrate. Afgestemd op het device en beschikbare bandbreedte van de bezoeker. Zo ervaart de bezoeker optimaal gebruik van uw content. 

Waarom kies u voor

een managed CDN van Scalia?

Ons CDN draagt bij aan uw online groeiambities. Wilt u op een snelle en kostenefficiënte manier content serveren? Bent u benieuwd hoe u de gebruikerservaring optimaliseert? Download dan nu onze product page. Of, neem contact met ons op om te sparren over innovatieve businessmodellen waarbij een stabiele en snelle website of applicatie de hoofdrol speelt.

Managed CDN

Uw succes is ons succes

Met het Managed CDN van Scalia, garanderen wij een optimale gebruikerservaring. Samen starten we met het inrichten van het gewenste CDN-netwerk. Zodra deze is ingericht, houden wij uw omgeving de gaten. Mocht het nodig zijn, dan grijpen wij in. Immers is uw succes ook het onze. Wij zijn voor vragen en het oplossen van storingen altijd en onder alle omstandigheden bereikbaar.

Werkt u al met een CDN?

Bent u op zoek naar een snelle en toekomstbestendige manier om media te delen met uw doelgroep? Dan vertellen wij u graag meer over het (managed) CDN-netwerk van Scalia. Plan nu een vrijblijvende afspraak in en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie.