Meer weten over onze dienstverlening?

Bent u benieuwd wat Scalia voor uw organisatie kan betekenen? In een persoonlijk gesprek horen we graag wat uw wensen zijn!
Wie zijn wij?

Onze specialisten

Sinds de start in 2017 is Scalia onderdeel van Golden Value, een solide organisatie met een bewezen track record. Scalia en Golden Value delen dezelfde passie voor technologie en werken nauw samen om u de beste oplossingen te bieden. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze collega’s Stephanie of Sebastiaan.

Stephanie Bijleveld

Onze specialist Stephanie Bijleveld ondersteunt (media)bedrijven met het verbeteren van hun hosting- en cloud infrastructuur. Wilt u een betere schaalbaarheid, betalen naar gebruik of alles hosten op een Nederlands cloudplatform zodat uw organisatie voldoet aan de huidige wet- en regelgeving? Neem dan contact op met Stephanie.

Sebastiaan Alberts

Sebastiaan Alberts is onze vakinhoudelijke hosting- en cloudspecialist. Hij kan als geen ander geavanceerde oplossingen bedenken voor organisaties met webgebaseerde groeiambities. Vanwege zijn uitgebreide kennis van CDN en streaming, is hij een gerespecteerde gesprekspartner voor bedrijven die afhankelijk zijn van missiekritische applicaties.

U bent van harte welkom!

Scalia is onderdeel van de Golden Value Groep en gevestigd op een prachtig landgoed in Nieuwegein. U bent altijd van harte welkom. Voor het bespreken van een opdracht, voor alleen nog maar een oriënterend gesprek of eerste brainstormsessie. De koffie staat klaar.