Scalia sluit zich aan bij branchevereniging Dutch Cloud Community

Scalia - samenwerking

Scalia, de cloudservice- en kennispartner voor bedrijven met webgebaseerde groeiambities en schaalbaarheidsvraagstukken, maakt vandaag bekend dat ze zich aansluiten bij de Dutch Cloud Community, de branchevereniging voor Nederlandse aanbieders van hosting-, cloud- en internetdiensten.

Realiseren van online groeiambities
Met de schaalbare, kostenefficiënte en innovatieve oplossingen van Scalia overwinnen Nederlandse organisaties online uitdagingen en kunnen ze de groei realiseren van hun missiekritische websites en web applicaties. Naast een eigen state-of-the-art cloudinfrastructuur en Content Delivey Network beschikt Scalia over een team van ervaren developers. Door het combineren van beide disciplines is Scalia in staat om organisaties volledig te ondersteunen en te ontzorgen bij het realiseren van hun online (groei) ambities.

Arjan Kunstman, Managing Director bij Scalia: “Als aanbieder van hoogwaardige cloud- en hostingdiensten zijn we ontzettend blij dat we ons kunnen aansluiten bij de Dutch Cloud Community. Alle toonaangevende spelers in de Nederlandse cloud-, hosting- en internetwereld zijn bij deze branchevereniging aangesloten. We vinden het belangrijk om samen met de andere leden onze kennis en ervaring met het bedrijfsleven en de overheid te delen. Op deze manier leren we van elkaar en zo kunnen we ons productportfolio nog beter afstemmen op behoefte van de markt.”

Branchevereniging Dutch Cloud Community (DCC)
Dutch Cloud Community is in januari 2021 ontstaan uit een fusie van de brancheorganisaties ISPConnect en DHPA. Na de fusie hebben inmiddels meer dan 100 prominente bedrijven uit deze sector zich bij de nieuwe branchevereniging aangesloten. Dutch Cloud Community is het aanspreekpunt en de belangenbehartiger voor Nederlandse aanbieders van hosting-, cloud- en internetdiensten. Het scheppen van randvoorwaarden voor een gezonde Nederlandse hosting-, cloud- en internetsector en bijdragen aan een open, veilig en vrij internet, is de missie van de branchevereniging.

Ruud Alaerds, Managing Director van Dutch Cloud Community: “Het is goed nieuws dat Scalia zich bij ons heeft aangesloten. Scalia stelt zichzelf hoge eisen qua niveau van dienstverlening en vakkennis en is een waardevolle partij om ervaringen uit te wisselen in ons netwerk. Met een sterke achtergrond in het mediasegment is Scalia een aanwinst voor de Dutch Cloud Community.”

Meer weten over onze dienstverlening?

Laat dan uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Content Delivery Network (CDN) whitepaper

Vul het formulier in om te downloaden