Kennispartner

Uw groeiambities zijn automatisch ook de onze. Om deze waar te kunnen maken, werkt u altijd samen met ervaren developers die van a tot z met u meedenken over migraties, beheer en optimalisaties van uw website of applicatie.
Verbeter uw concurrentiepositie

Innoveer, ontwikkelen groei
zonder belemmering

Wij geloven dat kennis de sleutel is om optimaal gebruik te kunnen maken van een moderne cloud infrastructuur. De beste oplossing voor uw organisatie vinden we dan ook niet alleen in de techniek. Kiest u voor ons state-of-the-art cloud infrastructuur platform en/of CDN-netwerk? Dan werkt u samen met een team van ervaren developers. Zij denken desgewenst tot op code niveau met u mee. Zij aan zij behalen we het beste resultaat voor uw missiekritische website, applicatie of werken we aan verbeterde schaalbaarheid.

"Meedenken zit in ons DNA"

Voor veeleisende organisaties

Onze diensten

Migraties, beheer en optimalisaties zijn voor ons dagelijks terugkerende thema’s.

Migratie en Installatie

Wilt u uw website of applicatie van een bestaande cloud infrastructuur naar de Scalia Cloud Infrastructuur migreren? Dan kunt u een beroep doen op onze migratiespecialisten. De dienst omvat onder meer installaties van het OS, het uitvoeren van alle essentiële updates/security patches en het migreren van alle data. Natuurlijk voeren we de migraties uit met geen of zeer beperkte downtime.

Containerstrategie

Veel organisaties hebben de voordelen van containers ontdekt: volledig schaalbare oplossingen en betalen naar gebruik. Ideaal voor organisaties met een een (sterk) wisselende belasting. Als u uw VM-omgeving wilt migreren naar containers, dan heeft u daar de nodige kennis en ervaring voor nodig. Wij kunnen u binnen dit onderwerp volledig ontzorgen door (samen met u) een inventarisatie, optimalisatie en migratie uit te voeren.

Content Delivery Network

Het gebruik van een Content Delivery Network (CDN) kan bij goed gebruik grote voordelen bieden. Overweegt u een CDN in te zetten voor uw website of applicatie? Scalia adviseert en helpt daarna met de inventarisatie en realisatie.

Caching

Door het toepassen van (pre-)caching kan de performance van uw applicatie aanzienlijk worden versneld. Scalia kan u helpen bij het inventariseren en realiseren, desgewenst tot op code niveau, in het juist toepassen van caching. Binnen Scalia is brede kennis van diverse cachingmethoden en applicaties beschikbaar.

Databases

Praktisch alle applicaties vereisen gebruik van een achterliggende database of databases. De juiste database software en correcte inrichting hiervan, kunnen veel snelheidswinst binnen uw website of applicatie opleveren. Om dat te realiseren is specialistische kennis vereist. Wij helpen u met de juiste inrichting van uw databases ten behoeve van queries, index en om clusters te realiseren.

Code Review

Is de broncode van uw website of applicatie verouderd? Wij beoordelen en optimaliseren uw code of maken slim gebruik van libraries waarmee we een significante snelheidswinst realiseren. Ook kijken we waar en hoe we uw code schaalbaar kunnen maken zodat de levensduur van uw applicatie kan worden verlengd.

Releasemanagement

Door het snel deployen van de laatste releases is onze cloud infrastructuur altijd in staat om de beste prestaties te leveren, waardoor u uw time-to-market aanzienlijk kunt verkorten.

Kenmerken van onze dienstverlening

Onze dienstverlening is gebaseerd op een zestal uitgangspunten die ervoor zorgen dat u uw online doelstellingen en groeiambities realiseert.

Schaalbaarheid

Als organisatie heeft uw website of applicatie te maken met wisselende bezoekersaantallen. Het is belangrijk om daar met de onderliggende techniek goed op in te spelen. Een slimme infrastructuur schaalbaar aanbieden is de missie van Scalia. Dat realiseren we door een combinatie van geavanceerde technologie en hoogstaande kennis.

Beschikbaarheid

Scalia biedt een state-of-the-art cloud infrastructuur. Door de redundant opgestelde hardware in geografisch gescheiden datacenters, blijven uw applicaties altijd en overal beschikbaar. Hierdoor zult u nooit een bezoeker missen en is de voortgang van uw online business gegarandeerd.

Veiligheid

Het Scalia Cloud Infrastructuur Platform staat volledig opgesteld in Nederland. Al uw data en dus ook dat van uw gebruikers, bezoekers of klanten staat op Nederlandse servers. Via ons eigen netwerk zijn wij in staat om op elk niveau de benodigde beveiliging aan te brengen zodat uw website en applicaties voldoen aan de huidige wet- en regelgeving.

Flexibiliteit

Het Scalia Cloud Infrastructuur Platform is in-house ontwikkeld door slim gebruik te maken van reeds bewezen standaarden. Via het intuïtieve self-service portal zit u - indien gewenst - zelf aan de knoppen. Toch bent u niet beperkt tot een aantal opties in een menu. Maatwerk is altijd mogelijk.

Kostenefficiënt

U betaalt naar verbruik. Gebruikt u in een bepaalde periode minder resources? Dan betaalt u ook minder. In tijden van piekbelasting hoeft u alleen te betalen voor het extra gebruik. Zo maakt u bij ons nooit onnodige kosten en blijft ook uw businesscase schaalbaar.

Nederlandse support

Bij Scalia krijgt u niet te maken met een onpersoonlijke buitenlandse helpdesk. U kunt ons bellen met uw vragen, waarna u direct een deskundige medewerker aan de telefoon krijgt die u in de Nederlandse taal zal helpen. Voor internationale klanten beschikt Scalia vanzelfsprekend ook over medewerkers die Engels spreken.

Beheer

24×7 proactieve bewaking van uw omgeving, dat is wat wij bieden. We monitoren en grijpen in als dat nodig is. Uiteraard maken het tijdig installeren van updates en security patches daar ook onderdeel van uit. Wanneer u streeft naar een continue beschikbaarheid en een snelle gebruikerservaring kan Scalia u daarin ondersteunen.

Kijken met andere ogen

Er valt altijd iets te verbeteren. Onze developers gaan op zoek naar kansen voor uw missiekritische website of applicatie. Ze denken in oplossingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

We nemen contact met u op!

Kijken met andere ogen

Benieuwd hoe wij naar uw website of applicatie kijken en waar kansen liggen om te verbeteren? Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

De dynamische cloud die realtime meegroeit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis vehicula fermentum magna, vitae fringilla urna scelerisque id.

VPS naar Container migratie

Steeds meer bedrijven kiezen strategisch voor de inzet van containers. Ook zien we bedrijven die hun Virtual Private Servers (VPS) migreren naar een containeromgeving.

Een containeromgeving biedt voor bedrijven betere mogelijkheden om te schalen. Door de inzet van CI/CD verkorten ze de time-to-market. Zo komen er meer resources voor productontwikkeling beschikbaar. Het verbetert de concurrentiepositie van bedrijven.

Bij Scalia kunt u kiezen voor een pay-per-use model, waardoor u alleen voor verbruik hoeft te betalen.

Tijdens de inventarisatiefase stellen we vast welke onderdelen in aanmerking kunnen komen voor migratie. Daarna maken we een tijdpad met werkzaamheden die we gaan uitvoeren.  Scalia beschikt over een ervaren team van softwareontwikkelaars die u in dit proces optimaal ondersteunen.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis vehicula fermentum magna, vitae fringilla urna scelerisque id.”
Persoon, functie

CDN optimaliseren

Het inrichten en faciliteren van een CDN vereist veel specialistische kennis. Scalia biedt u de mogelijkheid om de inrichting en configuratie van uw CDN te laten optimaliseren. Scalia onderzoekt niet alleen caching en de caching validatie, maar kijkt ook naar de plekken waar de CDN wordt gebruikt. Het resultaat is dat uw CDN optimaal presteert en uw gebruikers een optimale contentervaring kunt bieden. Door het laten optimaliseren van uw CDN kunt u tevens een aanzienlijke kostenreductie realiseren.

 

Scalia beschikt over een ervaren team van Engineers met wie u direct kunt schakelen in het geval van vragen of problemen. Ook kunt u bij Scalia een additionele SLA afsluiten voor het pro-actief bewaken van de configuratie van uw CDN.