Kennispartner

Uw groeiambities zijn automatisch ook de onze. Om deze waar te kunnen maken, werkt u altijd samen met ervaren developers die van a tot z met u meedenken over migraties, beheer en optimalisaties van uw website of applicatie.
Verbeter uw concurrentiepositie

Innoveer, ontwikkel en groei zonder belemmering

Wij geloven dat kennis de sleutel is om optimaal gebruik te kunnen maken van een moderne cloud infrastructuur. De beste oplossing voor uw organisatie vinden we dan ook niet alleen in de techniek. Kiest u voor ons state-of-the-art cloud infrastructuur platform en/of CDN-netwerk? Dan werkt u samen met een team van ervaren developers. Zij denken desgewenst tot op code niveau met u mee. Zij aan zij behalen we het beste resultaat voor uw missiekritische website, applicatie of werken we aan verbeterde schaalbaarheid.

Onze diensten

Migraties, beheer en optimalisaties

Focus op kwaliteit

Kenmerken van onze dienstverlening

Onze dienstverlening is gebaseerd op een zestal uitgangspunten die ervoor zorgen dat u uw online doelstellingen en groeiambities realiseert.

Schaalbaarheid

Als organisatie heeft uw website of applicatie te maken met wisselende bezoekersaantallen. Het is belangrijk om daar met de onderliggende techniek goed op in te spelen. Een slimme infrastructuur schaalbaar aanbieden is de missie van Scalia. Dat realiseren we door een combinatie van geavanceerde technologie en hoogstaande kennis.

Beschikbaarheid

Scalia biedt een state-of-the-art cloud infrastructuur. Door de redundant opgestelde hardware in geografisch gescheiden datacenters, blijven uw applicaties altijd en overal beschikbaar. Hierdoor zult u nooit een bezoeker missen en is de voortgang van uw online business gegarandeerd.

Veiligheid

Het Scalia Cloud Infrastructuur Platform staat volledig opgesteld in Nederland. Al uw data en dus ook dat van uw gebruikers, bezoekers of klanten staat op Nederlandse servers. Via ons eigen netwerk zijn wij in staat om op elk niveau de benodigde beveiliging aan te brengen zodat uw website en applicaties voldoen aan de huidige wet- en regelgeving.

Flexibiliteit

Het Scalia Cloud Infrastructuur Platform is in-house ontwikkeld door slim gebruik te maken van reeds bewezen standaarden. Via het intuïtieve self-service portal zit u – indien gewenst – zelf aan de knoppen. Toch bent u niet beperkt tot een aantal opties in een menu. Maatwerk is altijd mogelijk.

Kostenefficiënt

U betaalt naar verbruik. Gebruikt u in een bepaalde periode minder resources? Dan betaalt u ook minder. In tijden van piekbelasting hoeft u alleen te betalen voor het extra gebruik. Zo maakt u bij ons nooit onnodige kosten en blijft ook uw businesscase schaalbaar.

Nederlandse support

Bij Scalia krijgt u niet te maken met een onpersoonlijke buitenlandse helpdesk. U kunt ons bellen met uw vragen, waarna u direct een deskundige medewerker aan de telefoon krijgt die u in de Nederlandse taal zal helpen. Voor internationale klanten beschikt Scalia vanzelfsprekend ook over medewerkers die Engels spreken.

Beheer

Ingrijpen als dat nodig is

24×7 proactieve bewaking van uw omgeving, dat is wat wij bieden. We monitoren en grijpen in als dat nodig is. Uiteraard maken het tijdig installeren van updates en security patches daar ook onderdeel van uit. Wanneer u streeft naar een continue beschikbaarheid en een snelle gebruikerservaring kan Scalia u daarin ondersteunen.

Kijken met andere ogen

Er valt altijd iets te verbeteren. Onze developers gaan op zoek naar kansen voor uw missiekritische website of applicatie. Ze denken in oplossingen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.