Cloud Infrastructuur

Scalia kiest heel bewust voor een eigen state-of-the-art cloud infrastructuur. Wij zijn ervan overtuigd dat we u alleen zo volledig kunnen ontzorgen zodat u uw webgebaseerde groeiambities ook waarmaakt.
Wat doen wij?

Cloud Infrastructuur Platform

U wilt uw missiekritische website(s) of applicatie(s) schaalbaar en toekomstbestendig maken, en bent daarom op zoek naar een solide infrastructuur. Uw wensen – schaalbaar, beschikbaar en toekomstbestendig – liggen geheel in lijn met onze missie. En vanuit dat vertrekpunt heeft Scalia haar eigen cloud infrastructuur platform ontwikkeld.

Containers, VM's & Storage

Onze producten

Containers/Kubernetes

Door slim gebruik te maken van container/Kubernetes-technologie schaalt uw website of applicatie volledig mee met het aantal bezoekers of gebruikers. Naast Kubernetes maken wij ook gebruik van OpenShift. Zo ontstaat een integraal multi-tenant Kubernetes platform en kunt u - t.o.v. andere aanbieders (single-tenant) - echt ongelimiteerd schalen.

Virtual Machines (VM’s)

Niet alle workloads lenen zich voor direct gebruik binnen containers/Kubernetes. Denk bijvoorbeeld aan databases. Deze zijn gemakkelijk via onze portal aan te maken en te voorzien van de configuratie zoals u deze wenst.

Storage

De storage laag van het Scalia Cloud Infrastructuur Platform biedt mogelijkheden voor het opslaan van grote hoeveelheden data. Het storage platform kan worden gebruikt om S3 buckets te beheren en uit te serveren en om uw Kubernetes/virtual machine data in op te slaan. Het platform is tevens rechtstreeks te koppelen aan ons Content Delivery Network.

Kenmerken van onze dienstverlening

Onze dienstverlening is gebaseerd op een zestal uitgangspunten die ervoor zorgen dat u uw online doelstellingen en groeiambities realiseert.

Schaalbaarheid

Als organisatie heeft uw website of applicatie te maken met wisselende bezoekersaantallen. Het is belangrijk om daar met de onderliggende techniek goed op in te spelen. Een slimme infrastructuur schaalbaar aanbieden is de missie van Scalia. Dat realiseren we door een combinatie van geavanceerde technologie en hoogstaande kennis.

Beschikbaarheid

Scalia biedt een state-of-the-art cloud infrastructuur. Door de redundant opgestelde hardware in geografisch gescheiden datacenters, blijven uw applicaties altijd en overal beschikbaar. Hierdoor zult u nooit een bezoeker missen en is de voortgang van uw online business gegarandeerd.

Veiligheid

Het Scalia Cloud Infrastructuur Platform staat volledig opgesteld in Nederland. Al uw data en dus ook dat van uw gebruikers, bezoekers of klanten staat op Nederlandse servers. Via ons eigen netwerk zijn wij in staat om op elk niveau de benodigde beveiliging aan te brengen zodat uw website en applicaties voldoen aan de huidige wet- en regelgeving.

Flexibiliteit

Het Scalia Cloud Infrastructuur Platform is in-house ontwikkeld door slim gebruik te maken van reeds bewezen standaarden. Via het intuïtieve self-service portal zit u - indien gewenst - zelf aan de knoppen. Toch bent u niet beperkt tot een aantal opties in een menu. Maatwerk is altijd mogelijk.

Kostenefficiënt

U betaalt naar verbruik. Gebruikt u in een bepaalde periode minder resources? Dan betaalt u ook minder. In tijden van piekbelasting hoeft u alleen te betalen voor het extra gebruik. Zo maakt u bij ons nooit onnodige kosten en blijft ook uw businesscase schaalbaar.

Nederlandse support

Bij Scalia krijgt u niet te maken met een onpersoonlijke buitenlandse helpdesk. U kunt ons bellen met uw vragen, waarna u direct een deskundige medewerker aan de telefoon krijgt die u in de Nederlandse taal zal helpen. Voor internationale klanten beschikt Scalia vanzelfsprekend ook over medewerkers die Engels spreken.

Voor wie?

Wij zijn er voor veeleisende organisaties

Het Scalia Cloud Infrastructuur Platform is ontwikkeld voor organisaties met groeiambities en schaalbaarheidsvraagstukken.

Media

Mediabedrijven gebruiken het Scalia Cloud Infrastructuur Platform voor het opslaan van grote hoeveelheden content of het schaalbaar en bestendig maken van informatieve websites voor grote bezoekersaantallen. Het platform wordt vaak in combinatie met ons CDN ingezet.

E-commerce

Snel op- en afschalen bij wisselende bezoekersaantallen en snelle laadtijden zijn voor e-commerce bedrijven van essentieel belang. Het cloud infrastructuur platform van Scalia is ontworpen voor bedrijven die hoge eisen stellen aan uptime en snelheid.

SaaS-leveranciers

SaaS-leveranciers zijn door de inzet van ons platform klaar om hun gebruikersaantallen te verhogen zonder rekening te houden met de onderliggende infrastructuur alsmede het versnellen van het periodieke release proces.

Scalia is uw kennispartner

Onze specialisten kunnen u ondersteunen met migraties, beheer en optimalisaties van uw website of applicatie. Denk aan de migratie van Virtual Machines naar een containeromgeving, het inrichten van autoscaling of het proactief bewaken van uw omgeving.

Meer weten?

We hebben ons best gedaan om ons platform kort en bondig te beschrijven, er valt echter nog veel meer te vertellen. Bent u benieuwd wat het Scalia Cloud Infrastructuur Platform voor u kan betekenen? Laat dan uw gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

We nemen contact met u op!